Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak için Belediyemiz tarafından ilçemiz Türk bayraklarıyla donatıldı. Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN Mehmetçiklerin sınır ötesindeki operasyonuna tam destek verdiklerini ifade ederek, ‘’ Öncelikle bu harekatın emrini veren Sayın Cumhurbaşkanımıza bir vatandaş ve bir vatansever olarak canı gönülden teşekkür ediyorum. Barış Pınarı Harekâtına Katılan ordumuza ve arka planda çalışanların her birine şükranlarımı sunuyorum. İstiyoruz ki hiçbir askerimizin ayağına taş değmeden bu operasyon sonuçlansın, oradaki terör unsurları yerle bir edilsin. Kahraman Türk ordumuz sınır ötesinde çarpışırken bizler de belediye olarak operasyon başladığı günden itibaren ilçemizin sokaklarını ve caddelerini 30 Ağustos Zafer Bayramında olduğu gibi yeni bir zaferin hazırlıklarını yaparak Türk bayraklarıyla donattık. Harekât bittikten sonra da ilçemizde büyük bir kutlama yaparak beklediğimiz zaferin gururunu halkımızla birlikte yaşayacağız. Allah ordumuza, devletimize ve milletimize güç, kuvvet versin "dedi.

AKDAĞMADENİ’NDEN BARIŞ PINARI HAREKATINA TAM DESTEK - Akdağmadeni Belediyesi
akdagmadeni-nden-baris-pinari-harekatina-tam-destek-yozgat-akdagmadeni-belediye