Normalleşme adımları çerçevesinde bugün faaliyetlerine başlayan berber ve kuaför dükkanlarında belediyemiz tarafından hijyen ve dezenfeksiyon çalışması yapıldı.Ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla berberlerin Kontrollü Sosyal Hayat Tarzına uygun olarak hizmetlerine başlamalarına katkı sağlanmış oldu.İş yerlerinden yapılan dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra belediyemiz tarafından berber ve kuaför esnaflarımıza içerisinde maske - el dezenfektanı ve koruyucu yüz siperliği bulunan hijyen paketi teslim edildi.Esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyoruz. Dezenfeksiyon çalışmalarımız belirli aralıklarla devam edecektir.

BERBER VE KUAFÖRLERDE HİJYEN ÇALIŞMASI - Akdağmadeni Belediyesi
berber-ve-kuaforlerde-hijyen-calismasi-yozgat-akdagmadeni-belediye