AKDAĞMADENİ İÇİN İSTEDİK ve BAŞARDIK
AKDAĞMADENİ TERMAL TURİZM BÖLGESİ İLAN EDİLDİ.
    İç Anadolu Bölgesi’nin incisi, Tarihin Doğayla Buluştuğu Kent Akdağmadeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın imzasıyla yayımlanan 19 Nisan 2022 tarihli ve 31814 sayılı Resmi Gazetede Termal Turizm Alanı ilan edildi.
Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN’ın büyük önem gösterdiği projelerden biri olan ve Akdağmadeni’nin geleceğinin şekilleneceği  "Termal Turizm Alanı" Başkanımızın büyük gayretleri sonucunda resmi gazetede yayımlanarak ilan sürecini tamamladı.
‘’Mutluyuz Onurluyuz Gururluyuz İlçemize Hayırlı Olsun’’
    Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ‘’ Verdiğimiz sözlerden birini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok çabaladık, takip ettik, deyim yerindeyse ilçemizin geleceği için çalınmadık kapı bırakmadık, bugün de verilen emeğin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Cumhurbaşkanımızın onayıyla Akdağmadeni hak ettiği gibi Termal Turizm Alanı ilan edildi. Bundan sonra ise Turizm Alanının vermiş olduğu avantajları sonuna kadar kullanarak bu alanda yapmak istediğimiz yatırımların hayata geçmesi için yeni bir mücadeleye gireceğiz. Yatırımcı bulacağız, görüşmeler yapacağız ve Akdağmadeni’mize en güzel tesis ve işletmelerin yapılması için yol başçı olacağız.
Akdağmadeni’mizin Termal Turizm Alanı ilan edilmesi sürecinde Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TAYYİP ERDOĞAN’a, yapmış olduğumuz görüşmelerde ilçemize hep olumlu yaklaşan Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY’a , Akdağmadeni deyince tüm imkanları bizlere sunan Adalet Bakanımız Sayın Bekir BOZDAĞ’a, her bir talebimizin bizzat takipçisi olan Ankara Milletvekilimiz ve Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ’a, Yozgat’ımızın yiğit evladı Milletvekillerimiz Sayın İbrahim Ethem SEDEF’e, ne zaman kapısını çalsak desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Yusuf BAŞER’e, makamda bekleyen değil bizzat sahada çalışan Yozgat Valimiz Sayın Ziya POLAT’a ve bu süreçte desteklerini daima hissettiğimiz değerli halkımıza teşekkür ediyorum. İlimize ilçemize hayırlı olsun’’ dedi.
Her zaman söylediğimiz gibi gayret bizden, tevfik Mevla’dan, takdir hizmetlerin en güzeline layık Akdağmadeni halkındandır.

AKDAĞMADENİ TERMAL TURİZM BÖLGESİ İLAN EDİLDİ - Akdağmadeni Belediyesi
akdagmadeni-termal-turizm-bolgesi-ilan-edildi-yozgat-akdagmadeni-belediye