Belediyemiz tarafından başlatılan uygulama sayesinde Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olurken yerel esnafa da sahip çıkıyoruz. Sadece Yerel Esnafta kullanılabilecek Sosyal Destek kartları ile kart verilen vatandaşlar ilçede faaliyet gösteren zincir marketler dışında tüm yerel bakkal, market ve süpermarketten kolaylıkla alışveriş yapılabileceklerdir.
Akdağmadeni Belediyesi Sosyal Destek Kartı hakkında bilgilendirme yapan Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ‘’Ramazan  Bereketini yerel esnafımızla paylaşıyoruz.Akdağmadeni Belediyesi Sosyal Destek Kartı ile Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Ramazan-ı Şerif’in manevi iklimine yaraşır şekilde, yardımlaşma ve dayanışmayı ön plana çıkaracak uygulamamız sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olurken, alışverişte sadece yerel esnaflarımızda kullanılabilecek olan ‘’Sosyal Destek Kartı’’ ile zor bir süreçten geçen esnaflarımıza da destek olacağız. İlgili araştırmalar sonucunda sosyal destek kartı verdiğimiz vatandaşlarımız ilçemizde faaliyet gösteren zincir marketler dışında tüm yerel bakkal, market ve süpermarketten kolaylıkla alışveriş yapılabileceklerdir. Birlik ve beraberliğimizi doyasıya yaşadığımız nice Ramazan aylarında buluşmak dileğiyle tüm vatandaşlarımıza Hayırlı Ramazanlar dileriz.’’ dedi.

SOSYAL DESTEK KARTIYLA YEREL ESNAF KAZANACAK - Akdağmadeni Belediyesi
sosyal-destek-kartiyla-yerel-esnaf-kazanacak-yozgat-akdagmadeni-belediye