İlçemizde bulunan İbadethanelerimizin temizlik ve çevre düzenleme işleriyle birlikte Kur’an kurslarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için belediye olarak üstümüze düşen görevi yapmaya devam ediyoruz.
İlçe merkezinde bulunan Merkez Haseki cami ve İstanbulluoğlu Cami’nin halıları belediyemiz tarafından temizletilerek vatandaşlarımıza uygun olan şartlar daha uygun hale, daha hijyenik hale getirilmiştir. Ayrıca ilçemizde hizmet veren Kur’an kurslarımızdan olan Fatih yatılı kız Kur’an kursunun istekleri doğrultusunda kurs bahçesine bir kameriye belediyemiz tarafından temin edilmiştir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim gördüğü Toki Kur’an kursunun bir eksiği olan bilgisayar kurs hocalarına hediye edilerek çocuklarımızın eğitim kaliteleri arttırılmıştır.  Güneyli mahallesinde bulunan Eyüp Sultan Cami çevre düzenlemesine de destek veren belediyemiz imkanlar doğrultusunda din görevlilerinin ve camilerimizin yanında olmaya devam edecektir.

Tüm Etkinlikler
Etkinliklerimiz

Kanunlarda tanımlanan belediye hizmetlerini etkinlik, katılımcılık,saydamlık, hesap verebilirlik ve güler yüzlü hizmet ilkeleri çerçevesinde, teknolojik olanaklardan da yararlanarak, süratli ve dürüst bir şekilde yürütmek,

Takip Et
DİN GÖREVLİLERİMİZİN VE İBADETHANELERİMİZİN YANINDAYIZ - Akdağmadeni Belediyesi
Yozgat’ın 103 km doğusunda yer alan Akdağmadeni 1815 yılında yerleşim yeri olarak kuruluyor.1862 yılında da belediye teşkilatı kurulmuştur.Ülkemiz de ilk belediye 1858 yılında Beyoğlu Belediyesidir Akdağmadeni Belediyesi de 1862 yılında kurularak Türkiye’nin 2. belediyesidir.
din-gorevlilerimizin-ve-ibadethanelerimizin-yanindayiz-yozgat-akdagmadeni-belediye