İlçemizde bulunan İbadethanelerimizin temizlik ve çevre düzenleme işleriyle birlikte Kur’an kurslarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için belediye olarak üstümüze düşen görevi yapmaya devam ediyoruz.
İlçe merkezinde bulunan Merkez Haseki cami ve İstanbulluoğlu Cami’nin halıları belediyemiz tarafından temizletilerek vatandaşlarımıza uygun olan şartlar daha uygun hale, daha hijyenik hale getirilmiştir. Ayrıca ilçemizde hizmet veren Kur’an kurslarımızdan olan Fatih yatılı kız Kur’an kursunun istekleri doğrultusunda kurs bahçesine bir kameriye belediyemiz tarafından temin edilmiştir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim gördüğü Toki Kur’an kursunun bir eksiği olan bilgisayar kurs hocalarına hediye edilerek çocuklarımızın eğitim kaliteleri arttırılmıştır.  Güneyli mahallesinde bulunan Eyüp Sultan Cami çevre düzenlemesine de destek veren belediyemiz imkanlar doğrultusunda din görevlilerinin ve camilerimizin yanında olmaya devam edecektir.

DİN GÖREVLİLERİMİZİN VE İBADETHANELERİMİZİN YANINDAYIZ - Akdağmadeni Belediyesi
din-gorevlilerimizin-ve-ibadethanelerimizin-yanindayiz-yozgat-akdagmadeni-belediye