İlçemiz Kaymakamı Sayın Ahmet COŞKUN Korona Virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında İlçede alınan tedbirlerin ve kararların uygulanması sürecinde gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveriyle çalışan Belediyemiz Zabıta ekiplerine başarı belgesi takdim etti.
Kaymakamlık binasında düzenlenen programda zabıta müdürlüğümüz personeli ile bir araya gelen Sayın Kaymakamımız '' İçerisinde bulunduğumuz salgın sürecinde göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Ülkemizin güçlü duruşu ve birlik beraberlik içerisinde sergilemiş olduğumuz özverili çalışmalarla bu sürecide en iyi şekilde geride bırakmaya başladık.Bundan sonra ki süreçte de uyulması gereken kurallara uyarak bu süreci inşallah sonlandırmış olacağız. Tüm zabıta personelimize tekrardan görevlerinde başarılar diliyorum. '' dedi. Bu zorlu süreçte çalışma gayretleriyle vatandaşın yardımına koşan Zabıta personellerimizi onurlandıran Sayın Kaymakamımız Ahmet COŞKUN'a Akdağmadeni Belediyesi olarak teşekkür ediyoruz.

KAYMAKAM AHMET COŞKUN'DAN ZABITA PERSONELİNE BAŞARI BELGESİ - Akdağmadeni Belediyesi
kaymakam-ahmet-coskun-dan-zabita-personeline-basari-belgesi-yozgat-akdagmadeni-belediye