Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkanımız mesajında ‘‘Levlake levlak’ sırrının mazharı, 18.000 Alemin Serdarı, Fahr-i Kainat, Eşrefi Mahlukat Resul-i Ekrem Aleyhisselam’ın dünyayı şereflendirdiği; karanlığın aydınlığa, zulmetin nura, hüzünlerin sürura döndüğü kutlu gece mübarek olsun. Doğumunda ağlarken, hayatında mücadele ederken, haşirde hesap sorulurken "ümmetî, ümmetî” diye figan eden Habibullah’a salat olsun, selam olsun. Allah’ın sevgisini kazanmak için Sünneti Seniyyeye ittiba eden, kendine önder olarak ‘güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderilen’ Peygamberimizi seçenlere müjdeler olsun. Kibir ve gurur hastalığına tutulmuş, küfür vesvesesiyle zihni bulanmış " Kur’an varken Peygambere ve onun sünnetine ne gerek var?” diyebilecek kadar ileri gitmiş, Kur’an-ı Kerim’i ilk muhatap Peygamber Aleyhisselam’dan daha iyi anladığını zanneden ahmaklara yazıklar olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinizi tebrik ediyorum. Mevla bizleri rızasına erişmenin en kısa yolu olan Hadis ve Sünnet yolundan ayırmasın. Kıyamete dek sürecek hak ile batıl, iman ve küfür mücadelesinde muzaffer olanlardan eylesin.’’ dedi.

MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN - Akdağmadeni Belediyesi
mevlid-kandilimiz-mubarek-olsun-yozgat-akdagmadeni-belediye