Belediyemiz Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen iftar programına Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN , birim amirleri ve belediye personeli katıldı. Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, '' Birlik,beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan-ı Şerif'in son günlerinde bu mübarek ayı uğurlarken bir iftar programında da değerli personelimiz ile bir araya geldik. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.'' dedi.

Tüm Etkinlikler
Etkinliklerimiz

Kanunlarda tanımlanan belediye hizmetlerini etkinlik, katılımcılık,saydamlık, hesap verebilirlik ve güler yüzlü hizmet ilkeleri çerçevesinde, teknolojik olanaklardan da yararlanarak, süratli ve dürüst bir şekilde yürütmek,

Takip Et
BELEDİYE PERSONELİMİZ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ - Akdağmadeni Belediyesi
Yozgat’ın 103 km doğusunda yer alan Akdağmadeni 1815 yılında yerleşim yeri olarak kuruluyor.1862 yılında da belediye teşkilatı kurulmuştur.Ülkemiz de ilk belediye 1858 yılında Beyoğlu Belediyesidir Akdağmadeni Belediyesi de 1862 yılında kurularak Türkiye’nin 2. belediyesidir.
belediye-personelimiz-iftarda-bir-araya-geldi-yozgat-akdagmadeni-belediye