Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ‘’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınayan Başkanımız mesajında ‘’15 Temmuz 2016 günü Aziz Türk milleti bir kez daha şanlı duruşunu sergilemiştir. Devletine karşı düzenlenen bu alçak darbe girişiminde devletinin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna tankların altında yatabilecek kadar kendini ortaya koymuş, Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir destanın yazılmasını sağlamıştır. Türk milletinin azim, kararlılık ve cesaretinin resmedildiği o gece, tüm hainler bir kez daha gördü ki bu millet bağımsızlığı uğruna gerekirse topsuz tüfeksiz, iman gücüyle savaşarak vatanı üzerinde kötü emelleri olan hiçbir güce fırsat vermeyecektir. ‘Gün milli iradeye sahip çıkma günüdür’ diyerek meydanları darbecilere teslim etmeyen ve hainlere fırsat tanımayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, Şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı rahmetle anarak Gazilerimize hürmet ve saygılarımı sunuyorum."dedi.

BAŞKANIMIZDAN 15 TEMMUZ MESAJI - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimizdan-15-temmuz-mesaji-yozgat-akdagmadeni-belediye