İlçemizde 8 Mayıs günü akşam saatlerinde meydana gelen hortum felaketi sonrasında birçok bina ve iş yerinin çatısı uçmuş, çatıdan uçan parçalar nedeniyle de birçok vatandaşımızın araçları kullanılmaz hale gelmişti. Maddi hasarı fazla olan fırtına sonrasında ekiplerimiz anında olay yerlerine ulaşıp gerekli incelemeleri ve tespitleri yaparak çalışmalara başlamıştı. Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN’ın talimatlarıyla birlikte ekiplerimiz ilerleyen günlerde fırtınadan zarar gören vatandaşlarımız ve esnaflarımıza  ulaşarak hasar tespiti noktasında incelemelerde bulundu. Hasar tespit çalışmaları sonucunda Belediyemiz öz kaynaklarından karşılanmak üzere, araç ve iş yerleri hasar gören vatandaşımıza ve esnaflarımıza nakdi yardım yapılmasına karar verildi.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ‘’ Yaşanan felaket sonrasında en büyük tesellimiz herhangi bir yaralanmanın ve can kaybının olmamasıydı. Daha sonrasında hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için girişimlerde bulunduk. Biz büyük bir aileyiz ve böylesine zor günlerde birbirimize her zamankinden daha yakın olmamız gerekiyor. Akdağmadeni Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, onların yanında olmak ve bir nebzede olsun karşılaştıkları zararı hafifletmek için nakdi destekte bulunacağız. Mevla bizleri ve aziz milletimizi her türlü felaketten muhafaza eylesin. Akdağmadeni Belediyesi her zaman her şartta vatandaşının yanındadır.’’ dedi.

FIRTINADAN ZARA GÖREN VATANDAŞLARIMIZA VE ESNAFLARIMIZA BELEDİYEMİZDEN NAKDİ DESTEK - Akdağmadeni Belediyesi
firtinadan-zara-goren-vatandaslarimiza-ve-esnaflarimiza-belediyemizden-nakdi-destek-yozgat-akdagmadeni-belediye