Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN Ak Konakta düzenlenen toplantıda  merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. İlçemizde devam  eden ve planlanan projelerin konuşulduğu toplantıda mahalle muhtarlarımızın istek  ve önerileri de gündeme gelerek önümüzde ki süreçte her bir mahallemizde yapılacak çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi.  Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi. ‘’ Vatandaşlarımızla aramızda ki en önemli köprülerden olan mahalle muhtarlarımızın istek , talep ve önerilerini değerlendirmek için bir araya geldik . Halkıyla bütünleşmiş, katılımcılığı, şeffaflığı ve istişareyi  prensip olarak kabul etmiş belediyecilik anlayışı doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada mahalle muhtarlarımızla ortak adım atacağız. Muhtarlarımızın özellikle belirtmiş olduğu eksiklikler ve talepleri gidermek için hızlı ve etkili bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizler gibi gecesini gündüzüne katarak mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalarda büyük gayret sarf eden sorunların çözümünde ortak hareket ettiğimiz  muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi .
Görüşme sonrasında muhtarlar tarafından Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN’ a hediye taktim edilerek toplantı sona erdi.

MUHTARLAR İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI - Akdağmadeni Belediyesi
muhtarlar-istisare-toplantisi-yapildi-yozgat-akdagmadeni-belediye