Polis Teşkilatının 174'üncü kuruluş yıldönümü ilçemizde törenle kutlandı.
            Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü yıl dönümü nedeniyle Akdağmadeni Belediye meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na Emniyet Müdürlüğünün çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunma töreninin ardından belediye konferans salonunda düzenlenen devam eden programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı.
Belediye Başkanımız Nezih YALÇIN Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıl dönümü ile ilgili olarak yayımladığı mesajında şunları söyledi: ‘’Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatı, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Teşkilatımız, bir yandan hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için cansiperane bir şekilde çalışırken, aynı zamanda ülkemizin bölünmez bütünlüğüne de sonsuza dek sahip çıkacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.’’ Dedi.

POLİS TEŞKİLATININ 174. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI - Akdağmadeni Belediyesi
polis-teskilatinin-174-yil-donumu-kutlandi-yozgat-akdagmadeni-belediye