8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz kutlama programı salona sığmayan bir kalabalıkla anlamına uygun bir güzellikte gerçekleştirildi. Belediye konferans salonunda yapılan program saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Kur'an- ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla devam etti. Şairimiz Semiha Arasbora'nın "Şehit Hasan Hüseyin Özdemir" isimli şiiri ile duygulu anlar yaşandı. Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN'ın programda yapmış olduğu ''İslam Kadını'' konulu konuşması büyük beğeni aldı. Başkanımızın konuşmasının ardından belediyemiz tarafından kadınlara yönelik yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirildi. Son bölümde ise Başkanımız programa katılan vatandaşlarımız tarafından gelen soruları cevaplarken öneriler ve talepleri alarak bir an önce bu öneri ve taleplerin gerçekleştirilmesi için çalışmalara başlanacağını bildirdi. Yaşamımızın her alanında büyük bir değere sahip olan hakkı hiç bir zaman ödenmeyecek kadınlara bu özel günün anısına hazırlanmış olan hediyelerinin dağıtılmasıyla program sona erdi.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE YAKIŞIR PROGRAM - Akdağmadeni Belediyesi
8-mart-dunya-kadinlar-gunune-yakisir-program-yozgat-akdagmadeni-belediye